Bine ati venit la 7 to 7

7 to 7 este o companie care se ocupa cu vanzarea ceasurilor de lux. In oferta noastră se regasesc ceasuri folosite, noi sau chiar editii limitate.

Fiecare ceas, inainte de a fi expus spre vanzare, este atent verificat de un ceasornicar, astfel incat produsul sa functioneze cat mai aproape de parametrii pe care producatorul ii ofera. De asemenea unde este nevoie se intervine cu polish profesional pentru a asigura o conditie optima ceasului oferit.
Daca ceasul cautat nu se regaseste in oferta noastră, puteti să faceti faceti o cerere iar noi vom cauta produsul dorit.

Vreti sa cunoasteti echipa 7 to 7 sau să vizionati un produs? Faceti o programare la numarul de telefon (+40) 729 220 432 sau mail la [email protected] pentru a stabili o intalnire.

Este placerea noastra sa va ghidam in alegerea celui mai bun ceas pentru Dvs.


CUM INTRU IN POSESIA CEASULUI?

Dupa ce avem confirmarea platii in contul firmei, clientul precizeaza daca doreste sa ridice produsul din showroom sau poate opta pentru expeditie cu un curier. Transportul este asigurat, contravaloarea transportului este suportata de client si se va regasi in factura finala.


PLATA

7 to 7 accepta plati prin transfer bancar sau plata direct in contul nostru deschis la ING bank.


AI UN CEAS SI VREI SA-L VINZI?

Nimic mai usor, doar trimiti echipei 7 to 7 un mail cu pozele ceasului, si ale garantiei/cutiei si pretul dorit. Un membru al echipei va raspunde imediat solicitarii tale. Plata se face instant in contul Dvs. dupa primirea si semnarea contractului (online).

Oferim de asemenea vanzarea in tip consignatie, ceasul va fi prezentat spre vanzare pe piata internationala, avand astfel sanse maxime pentru a obtine cel mai bun pret si o vanzare rapida. Plata in acest caz se face in maxim 48 de ore de la vanzarea ceasului.
Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti ceasul la sediul nostru iar noi ne vom ocupa de toate formalitatile, va ghidam in stabilirea celui mai bun pret.

Nu va puteti decide intre vanzarea directa a ceasului Dvs. sau in consignatie? Primiti ambele oferte si luati cea mai buna decizie avand toate informatiile

IBAN / BIC / SWIFT se asigura la cerere prin factura.


Asteptam cu nerabdare sa primim cererile dumneavoastra.

Echipa 7 to 7